2010. május 22., szombat

Álom

Hatalmas könyvesbolt vagy mi, talán könyvtár inkább, ahol vagyok, 3 könyvet szeretnék kilopni, és minden melót elvállalok hogy bennt lehessek a könyvek között.
Falat festek meg pakolászom, végül megtalálom azt a hármat ami kell, beteszem a kosárba, csak az a gond, hogy van csipogós fal a kijáratnál és nem merem átvinni ezért filózom mit csináljak és közben úgy teszek mintha hezitálnék hogy vegyem-e vagy sem.
az a gond hogy pénzem nincs rá, (nem is biztos hogy pénzzel kéne fizetni... ezt nem tudom), végül úgymarad az álom hogy még mindig hezitálok ki merjem-e vinni.


Csapatosan megyünk szállásért Zita házába( vagyis hasonló helyre), jönnek tesómék, Ádi, Évi, én és még sokan, de nem mindenkire emléxem.
Évi örül az esőnek, rohangál össze-vissza :D
Beinvitálnak egy szobába, a földön kell aludni, kapunk takarót.
Ádi fekszik mellettem, fázik, odaadom a fele takarómat neki, de mondja nem akarja hogy nekem ne maradjon úgyhogy inkább kérjünk attól aki bevezetett.
De nem kapunk, egy nagydarab néger fickóval találkoztunk eddig, bejön ugyan de csak behoz egy táskát, odaböki hogy ebből lesz holnap a teszt, és kimegy.
Keresek takarót, végülis találok, azzal betakarom, kérdezem jó-e mondja igen.
Elalszunk.
Másnap tényleg van valami teszt, 2 fordulót megcsinálunk de nem emlékszem mik voltak azok..
Könyvekről volt szó valamiképp...

Tomnak mesélem hogy valamit nem tudok még megcsinálni, már nem tudom mi volt az, azt mondja csukjam be a szemem és gondoljam azt hogy "föld".
Mert ha megerősödik a kapcsolatom a földdel akkor menni fog. Amikor kipróbálom azonnal megy, csak tudatosítani kellett..

2 megjegyzés:

  1. Nem venni, írni!:)))) :*

    VálaszTörlés
  2. hihihiiiiiiiiiii
    :DDD
    jóvannaaaaaaaa
    hétvégén nekiállok tényleg!:) lesz végre időm...

    VálaszTörlés