2010. szeptember 9., csütörtök

grrrr

na most aztán nagyon mérges lettem!
ilyen egy szemét hátulróljövős bandát, mint akik a házunkban laknak!!! (tisztelet a kivételnek!)
bárcsak tudnám kik ezek pontosan, legszívesebben kiráncigálnám őket az udvar közepére, és rávilágítanék a sunyi lelkükre.
nem elég hogy egész nap dolgozom, takarítom a házat, és próbálok a testvéreimmel is éldegélni, ezek azon hisztiznek, hogy miért nincs behúzva a kuka, mikor egy üreset mindig hagyok bennt, hogy legyen hova tenni a szemetet addigis.
megadtam Öcsémnek hogy húzza őket legyen szíves vissza, mert én megyek dolgozni, most akarta, fél 12-kor, és már szólt valaki a közös képviselőnek hogy nincsenek behúzva a kukák.
Jesszus.Van akinek ez a legnagyobb problémája???
De ha még is az, akkor csöngessen be és szóljon, és akkor megpróbáljuk korábban behúzni őket.
Ez a sunyi módszer viszont... nem tudom hogy kezelni.

És ezek az emberek a nagy, melldöngetős hazafi magyarok, akik a kukákon rágódnak, és mások alá tesznek??
Milyen egy szánalmas dolog!
A legfélelmetesebb az, hogy ezek nem fiatalok, inkább idősebb korosztály de a rosszindulattól lélegezni sem tudnak, gyerekeik, esetleg unokáik CSALÁDJUK van, és ilyen mocskosak, hátulróljövők.
Mire nevelhetik a gyerekeiket???
ahh, mindegy ez nem az én dolgom.
Viszont mérhetetlenül felháborít ez a mód.
A közös képviselőnek küldenek emailt, hogy nincsenek visszahúzva a kukák, minden apróságért szólnak, úgy hogy alapból sok van a vállamon, pláne hogy elvállaltam most a takarítást is.
Elvileg még el is árvereztethetik a lakásomat a tartozás miatt ha borul ez a megállapodás, mert nem jól csinálom a dolgomat.
Alapból békés ember vagyok de akkor keresztes hadjáratot hirdetek az egyszer biztos.
Ott kő kövön nem maradna.... ne adja meg nekik az atyaúristen, mert nem válogatok az eszközökben, spiritualitás ide vagy oda.
Már ittam egy nyugtató teát, remélem hatni fog, így nem tudok dolgozni....

2 megjegyzés:

 1. Elég érdekes, hogy az emberek min képesek problémázni. Sokszor abban lelik örömüket, ha másik emberrel kiszúrhatnak. Ennyi szabadidejük van?
  Nem képesek magukat hasznosan elfoglalni, helyette inkább űzik a maguk kis játékaikat. Ez viszont tényleg szánalmas és egyben primitív emberi megnyilvánulás.
  A lakásodat meg nem fogják elárvereztetni, mert most új törvényeket hoznak. Ettől nem kell aggódni. Elég sok család van bajban.

  VálaszTörlés
 2. Igen, furcsák tudnak lenni az emberek...
  Nem tudom, biztos ennyire unatkoznak. Bár mikor én "unatkoztam" régebben egyszer-egyszer akkor sem ezzel foglalkoztam valahogy...:-)
  Hát.. remélem nem veszik el. Mindenki érdekében.
  Na az ilyesmin mindig felhúzom az agyam, mármint hogy családokat tesznek ki az utcára...
  Bárcsak lenne rá lehetőségem, biztos segítenék.
  Ilyenkor jó lenne piszok gazdagnak lenni :-)

  VálaszTörlés