2010. szeptember 14., kedd

Apánkkal való kapcsolatunk

Személyes erőd növekszik, ha bármilyen apáddal kapcsolatos ügyet átadsz a mennynek.

Ez a kártya azt mutatja, hogy még mindig vannak olyan apádhoz köthető problémáid, amik gyógyulásra várnak. A gyógyulásnak nem kell sok időt igénybe vennie- csupán késznek kell lenned rá, hogy elengedj minden régi haragot, szomorúságot vagy félelmet, mely apádhoz köthető.

Az Univerzum energiái lehetnek férfi vagy női energiák. A férfi energia kiterjed és adakozó, a női energia tápláló és befogadó. Ha még nem gyógyultak be az apánkkal kapcsolatos sebek, az Univerzum hálátlannak tűnik. Ha anyánkkal kapcsolatos gyógyítatlan sebünk van, akkor nem tudjuk elfogadni az Univerzum ajándékát.

Minél inkább apánk szellemi igazságára összpontosítunk, szívünk annál inkább fogékony lesz az Univerzum folyamatosan érkező és mindent átfogó adományai iránt. fogadd el a téged is megillető adományt és tárd ki karod a mennyei örökség előtt. Erősítsd meg: „Most arra a szeretetre összpontosítok, ami apám szellemi igazsága és ezáltal kiegyenlítem a kettőnk közt lévő karmát. elengedek mindent a kettőnk kapcsolatából, kivéve a szeretetet és a tanultakat.”

-ez a Sellős-delfines kártya mindig betalál... :-)-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése