2010. augusztus 23., hétfő

Haladj bátran!


Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél vezetni fognak.

Tündérkártya:

A megérzéseid, álmaid és erőteljes sugallataid nem csupán a vágyálmok példái. Új tervek és helyzetek csíráit képviselik, amelyek isteni életküldetésed eszközeit jelentik. Ne vedd semmibe az ismétlődő, erőteljes gondolatok és érzések képében érkező égi ajándékokat. A tündérek arra kérnek, hogy tartsd tiszteletben a belső érzéseidet azzal, hogy a mai napon legalább egy lépést megteszel álmaid és vágyaid valóra váltása érdekében. Félelem nélkül tégy meg egy lépést abba az irányba, hogy lebontsd életed bármely sérült részét. Tégy meg egy másik lépést, az szíved vágyának valóra váltása irányába. Ha csak egyetlen apró lépést teszel, amely közvetett kapcsolatban áll életed jobbításával, már attól is úgy fogod érezni, hogy együtt szárnyalsz a tündérek birodalmával. Minden áldott nap tégy meg egy-egy lépést, és álmaid hamarosan valóra válnak majd.

Megerősítés: Bátran haladok, bízva abban, hogy minden egyes lépésemet tökéletesen vezetik.

2 megjegyzés:

  1. Látom, haladsz rendesen! :-)))
    Szia, Niki.
    Olvasgatlak, s ha nem is kommentálok, azért rendszeresen itt vagyok Veled.
    Egy dologra figyelj oda alaposan! Egy gondolat mentén igyekezz hosszabb ideig elmélyültebben gondolkodni, s ha már "termelni" kezd, csirába szökkent a gondolat, csak azután foglalkozz egy újabb fogalommal.
    Nem okoskodni akarok, csak ily módon elkerülheted azt, hogy az egyébként helyes gondolatok kimondva ne csak szavak maradjanak egy idő után. Sokkal mélyebben kell szántani azoknak, azért, hogy nyomai mindörökre nyomot hagyjanak, mintegy útvonalat jelentsenek később is.
    Üdv, és hamarosan megoldódik a könyv gondja is! Remélhetően már csak napok kérdése, de akkor majd szólni fogok, ha megindul a menet!
    Szia, légy jó! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Karesz!
    Tudom hogy itt vagy, komment nélkül is. :-)
    De azért jó hogy írtál.
    Nem veszem okoskodásnak, értem, érzem mit szeretnél mondani.
    Annyira sok gondolatom van néha, olyan sok témát érintenek a tapasztalások is, hogy nehéz egyet mélyenszántón leírni.
    Köszi a tanácsot, az mindig jól jön, ha ilyen konstruktív módon tálalják ahogy Te is :-)
    Juuuuj, tök várom a könyvet!!!:-))
    Ok, írj majd ha beindul a lavina.
    Puszi, szép napot! :-)

    VálaszTörlés