2010. augusztus 12., csütörtök

A vonzás törvénye

Azok a kapcsolatok és tevékenységek, amelyeket valaha élveztél, most átalakulnak, amint érzékenyebb és elővigyázatosabb leszel az energiákkal kapcsolatban.

Ez a kártya azt jelzi, hogy spirituális utad miatt változásokat élsz át. A vonzás egyetemes törvénye azt állítja, hogy hasonló hasonlót vonz. Tehát olyan emberekhez és helyzetekhez vonzódsz, amelyeknek hozzád hasonló szándékaik vannak. Ha például az a szándékod, hogy szeretetteljes légy, és mindenkiben meglásd az istenit, akkor szeretetteljes embereket és helyzeteket fogsz vonzani, és taszítod azokat, akik nem szeretetteljes dolgokra koncentrálnak.

Ezért lehetséges, hogy kapcsolataid és ízlésed megváltozását tapasztalod. Elkerülhetsz régi barátokat, akik többé nem bűvölnek el, vagy talán most már félsz elmenni egy munkahelyre vagy egy klubba, amelyet korábban élveztél. Tudd, hogy ezek a tapasztalatok és érzések a spirituális út szokásos részei, csodálatos, új kapcsolatokat, helyzeteket és munkákat vonzol, amelyek spirituális irányultságodat tükrözik. Add át az angyaloknak az összes gondodat, kérdésedet, aggodalmadat, bűntudatodat stb., hogy meggyógyítsák és átalakítsák azokat.

(ANGYALFORRAS)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése