2010. június 3., csütörtök

Diadal-kártya

Győzni fogsz, és valóra váltod álmaidat. Minden akadály, ami az utadba áll, csupán átmeneti. Őrangyalaid a maga idejében egytől egyig eltüntetik ezeket. Ne aggodalmaskodj, ha nehézségek merülnek fel, csalóka látszat ez, amely rövidesen szertefoszlik. A túl sok aggodalmaskodás nyomán a gondok erőre kapnak. Tekints rájuk úgy; mint holmi tünékeny felhőpamacsokra. amelyek igazából nem hátráltathatnak.


Niké szobra

Olyan időszak ez, amikor fontos, hogy szoros kapcsolatban maradj Istennel és angyalaival. Hajszoltságunkban néha elfeledkezünk az imáról és arról, hogy az Ég segítségét kérjük, holott épp ilyenkor érdemes felsorakoztatni ügyünk mellé a Teremtőt és égi vezetőinket.

Angyalaid téged is örömmel vezérelnek sima ösvényre. Tudják,hogy könnyebben kiteljesedsz békés környezetben, ahogy a növény is szebben növekszik, ha megfelelő táplálékban, elegendő napsütésben és vízben van része. A te életed is biztosabb alapokra kerül, ha nem keresed az izgalmakat. Az akadályok mostanra eltűntek a múlt süllyesztőjében.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése