2010. június 28., hétfő

Június utolsó hetére! :)


*

http://csillagmag.hu/napi-csillaguzenetek/polaris-vihar/

http://www.csillagtitkok.eoldal.hu/oldal/pollux-a-sarkara-all


Június 28-29.

Az ösvény feltárul… ha megtalálod magadban a vezérlő isteni Vágyat. Képek, megérzések érnek el téged isteni Utadról. Figyeld meg, honnan indul Fényhidad belőled, hogy megtaláld a kaput, min belépsz Új Világodba. Üzenetek érkeznek szellemi tereiden át, hogy segítsék felismeréseidet és döntéseidet. Birtokba veheted a hidat, melyet magadnak építettél. Kérd Jézust és Szűzanyát kísérjenek el utadon, hogy velük egységben isteni Létedbe léphess. Ha szíved igaz és tiszta, szándékod nemes, a kapu kitárul, s angyalok boldog serege fogad, őrt állva Utad mentén.
Nem kell ezzel kapcsolatban hatalmas feladatokra gondolnod, mert mindig az apró dolgokban tárulnak fel a legnagyobb csodák. Utad lehet egy érzés vagy eszme kiteljesedése benned, segítségnyújtás, vagy akár példamutató magatartás valamiben, a lényeg, hogy szíveddel tisztán megérezd: igen, ez az!
A hónap utolsó napján ünnepelj! Ünnepeld az Életet, az isteni Ajándékot, mely a megélés lehetőségét adja neked. Engedd lelked boldogságát magadba és az öröm felemelő energiáival töltekezz fel. Tekints mindenre a csodálat szemével, hogy a hála eljuttasson a kegyelmi állapot energiáiba.
Jó Utat mindenkinek!

(kristalycsakra.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése