2010. augusztus 28., szombat

Continental Családi Nap - csepeli élmények

Juhuhuhúúúúú!!! Milyen nap volt a mai!!!!:-))))

Volt az egész csapat a családi napon, Csepelen!
Ahol Anyu dolgozik, az a cég szervezte.
Előtte bementünk Apuhoz a kórházba. Szegénykém nagyon elgyötörtnek néz ki.. de adtuk a formánkat Hugival, össze-vissza viccelődtünk, Hugi mondta, nehogy Apu olyan legyen a végén, mint az Igenemberben a Jim Carrey mikor hülye pózba vágja magát egyik álmában.
Aztán elkezdtük ezt mutogatni, és úgy menni, mint a zombik :-))) Apu meg majdnem leesett a lépcsőn úgy nevetett rajtunk :-)))
Még mikor kiértünk az udvarra, és integetett az ablakból akkoris csináltuk Hugival persze mi is szanaszét röhögtük magunkat :-))
Ez kell a depis embereknek :-)))
Jó hogy nem marasztaltak az osztályon, szerencsénk volt!

A családi nap nagyon jó volt!!!!
Én most mindent csináltam ami belefért. Öcsémékkel rengeteget hülyültünk, hatalmas volt :-)
Öcs megnyerte a ping-pong versenyt, volt Republic meg Irigy hónaljmirigy koncert, hát az se volt semmi.
Én ültem félbevágott focilabdán, ami úgy mozgott mint az az amcsi bika, és fennt kellett maradni, persze mikor bedurvult, ledobott :-)
Falat másztam, meg szumóztunk Anyu egyik kollegájának a barátnőjével. Fel kellett venni ruhát, ami ilyen hatalmas és van vagy 10 kiló, és ugye ki kellett a másikat szorítani a körből.
Nagyon poén volt. Öcsémmel is szumóztam, be is pózoltunk, az arra járó céges fotósnak úgyhogy meg vagyunk örökítve. :-D
Csináltam krepp papírból meg hurkapálcából arany-türkiz rózsát, meg volt ilyen logikai játékos pult, és 2 ördögcsomót kicsomóztam, beletelt fél órámba, és egy pasi mondott egy tippet, mire figyeljek, persze úgy is nehéz volt azért. Nem áll rá az agyam, de sikerült végül!!! :-))
Ja hát meg a csocsó-party!!!!!! Hugival voltam egy csapatban, ő volt a csatárokkal én voltam a védő. Azt tudom jobban igazából.
Nagyon tutit játszottunk!!!! Volt egészségsátor is, mindenem teljesen rendben, vércukor, vérnyomás, koleszterin stb.
Volt Misztikus sátor is, asztrológiára mentem, ott a közeljövőt kérdeztem, azt mondta a nő, hogy három bolygó is nehezíti a próbákat a kapcsolatomban (ami végülis nincs is, de értettem mire céloz :-)), és ha kiálljuk akkor tartós lehet, mert sok életen át ismertem a páromat, de ha nem állja ki akkor is jön valaki előző életből ismert.
Azt mondta ha majd egyszer férjhez megyek az valami nagy durranás lesz, mert örökre szól és sok angyal támogatja.
A szabadságvágyam hatalmas, és szeretem a különleges izgalmas dolgokat, de emellett biztonságra is törekszem és nyguodt, stabil vagyok.
Arra kell figyelnem hogy nagyon szélsőséges tudok lenni, és hogy ne ragadjak le egy dolog mellett ami felett már eljárt az idő.
Vagyis a változással való együtt mozgást nagyon fontos megtanulnom.
Azt mondta szeretek segíteni, ez a szívem mély vágya, és ez kapcsolatban áll az életfeladatommal, emellett sokszor félek és önbizalomhiányos vagyok, félek megmutatni magam.
Ezek mondjuk mind igazak voltak :-) Eléggé elámult a mostani helyzeten szerinte több téren is keményen próbára vagyok téve, de ha sikerülnek, akkor magasabb szintre léphetek.
A csajoknak is jót mondott meg Olinak is.
Volt gulyás meg lángos, tetszőleges ital-jegy, mikor leültünk enni pont mögöttünk volt Anyu pár kollegája, köztük egy Karcsi nevű srác, akivel - néha elég kínos jelenetekben - Anyu folyton össze akart hozni.
Persze gondolom csak jót akart, végülis nem csúnya a srác, okos és lendületes, csak szerintem túl nagy az arca. Amúgy észre se veszem ha Anyu nem mutat be.
Elvileg megyünk szerdán meló után barlangászni a budai hegyekbe valahova.
Ennek ürügyén mondta hogy majd elkéri a számom és megbeszéljük mikor hol találkozzunk.
Aztán végülis nem kérte el, már nem volt rá lehetőség. (ezt néha én generáltam)
Nem csípem az ilyen erőltetett dolgokat, bár valahol szórakoztatott.
Ha én falat másztam, ő is mászott a túloldalon. Mikor szumóztam, utána ő is.
Csocsóztunk azt meg végignézte, mert várták hogy jöhessenek. Ja velünk is akartak játszani csak már menni kellett, így is most értünk haza. (este fél 10)
Nem mondom hogy nem próbálnám ki a srácot, hiszen szabad vagyok, és van benne valami vadság ami tetszik... de nem tudom, ehhez én mindig túl konzervatív voltam.
Pedig nem vagyok lekötve, mégis.... ő a menő, izmos, nyertes és lelkes csajt akarja, a lelkem nem hiszem hogy érdekelné.
No mindegy, majd meglátjuk. (ezt mondta a vak is :-))
Most futottam megint két kört, itthon a jókora háztömb körül, nagyon jólesett!
Annyira jó volt ez a nap, és annyira lelkes voltam, most is tele vagyok energiával, Anyu is jófej volt, volt pörgés, játék, tánc és party :-)))

Itt voltunk:

3 megjegyzés:

  1. Ezek az együtt töltött alkalmak teszik oly fontossá az életet, és még több értelemmel szolgálnak.
    A benne rejlő sok kis apró pillanat által válik felejthetetlen emlékké, amely örök valóságot képez.
    Coelho szavaival élve, a legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást. Képes lehetsz megérezni olyan dolgokat, amire más képtelen. Így azt is érezheted, hogy az a srác mennyire szimpatikus számodra Hogy lelkiekben is képessé válhattok azonosulni egymással v nem.
    Hogy mennyire vonzó, milyen érzéseket képes kiváltani belőled, és az emberi megnyilvánulásai mennyire állnak hozzád közel.

    VálaszTörlés
  2. milyen volt a lángos???:P:)

    VálaszTörlés
  3. Fincsi :-)
    És Te vajon ki vagy?:-)

    VálaszTörlés